Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

ALTEC SOFTWARE ALL IN ONE 36



Οι τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη, καθιστούν τη εγκατάσταση και λειτουργία σύγχρονων και αποτελεσματικών μηχανογραφικών συστημάτων περισσότερο επιτακτική από ποτέ.
Η ALTEC SOFTWARE, αντιλαμβανόμενη τη δύσκολη οικονομική συγκυρία για τις ελληνικές επιχειρήσεις, σας προσφέρει τη δυνατότητα να αποκτήσετε τα τελευταίας τεχνολογίας E.R.P. συστήματα ΚΕΦΑΛΑΙΟ E.R.P., xLINE E.R.P. & ATLANTIS E.R.P. με τη διαδικασία
ALTEC SOFTWARE ALL IN ONE 36
Πρόκειται για μια καινοτόμα διαδικασία, με την οποία αποκτάτε το δικαίωμα να ξεκινήσετε άμεσα τη λειτουργία της εφαρμογής που θα επιλέξετε και να την αποπληρώσετε σε 36 άτοκες μηνιαίες δόσεις.
Μετά την πλήρη και οριστική εξόφληση όλων των δόσεων, αποκτάτε την αορίστου χρόνου άδεια χρήσης της εφαρμογής, χωρίς επιπλέον τίμημα.
Η διαδικασία ALTEC SOFTWARE ALL IN ONE 36, αφορά πωλήσεις νέων εγκαταστάσεων και συνδυάζεται με όλες τις ισχύουσες εμπορικές πολιτικές αντικατάστασης εφαρμογών ανταγωνισμού, που προσφέρουν έως και 50% έκπτωση στις τιμές τιμοκαταλόγου των εφαρμογών ALTEC SOFTWARE.
Στην αξία των μηνιαίων δόσεων, εκτός από την εφαρμογή που θα επιλέξετε, περιλαμβάνεται:
  • ΔΩΡΕΑΝ τηλεφωνική υποστήριξη & νέες εκδόσεις για τους 36 μήνες,
  • ΔΩΡΕΑΝ τηλευποστήριξη,
  • ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά δεδομένων από την παλαιά σας εφαρμογή,
  • ΔΩΡΕΑΝ εγκατάσταση της βασικής παραμετροποίησης και των φορμών εντύπων.
Ενημερωτικό υλικό καθώς και δοκιμαστικές εκδόσεις των εφαρμογών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ, ενώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία ALTEC SOFTWARE ALL IN ONE 36, μπορείτε να επικοινωνείτε με τα τμήματα πωλήσεων της ALTEC SOFTWARE ή με το δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών της.