Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΫΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ



Στα πλαίσια της τακτικής επικοινωνίας, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι από την Παρασκευή 18/03/2011, έχει ξεκινήσει η ΔΩΡΕΑΝ(1)(2) αντικατάσταση των παλαιάς τεχνολογίας εφαρμογών ΚΕΦΑΛΑΙΟ & ATLANTIS, με τις αντίστοιχες ΚΕΦΑΛΑΙΟ E.R.P. & νέο ATLANTIS E.R.P.
Παράλληλα, έχει ήδη σταματήσει η παραγωγή νέων εκδόσεων στις παλαιάς τεχνολογίας εφαρμογές ΚΕΦΑΛΑΙΟ & ATLANTIS. Όλες οι απαραίτητες προσθήκες και βελτιώσεις των ανωτέρω εφαρμογών, καθώς και όλες οι φορολογικές αλλαγές που θα ισχύσουν από την 01/04/2011 και μετά, θα ενσωματώνονται αποκλειστικά, στις νέες εφαρμογές.
ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
Παράλληλα με την κυκλοφορία των νέων E.R.P. εφαρμογών, η ALTEC SOFTWARE αυξάνει το επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους πελάτες της, παρέχοντας δωρεάν τηλεϋποστήριξη για αποκατάσταση οποιασδήποτε δυσλειτουργίας των εφαρμογών της, από τα τμήματα υπηρεσιών της ALTEC SOFTWARE.
Η δωρεάν τηλεϋποστήριξη είναι συμπληρωματική της τηλεφωνικής υποστήριξης και παρέχεται με τη χρήση του διαδικτύου (internet).
Αξιοποιώντας τους νέους μηχανισμούς αυτοελέγχου που έχουν ενσωματωθεί στον πυρήνα των νέων εφαρμογών και επιτρέπουν την ασφαλή επικοινωνία μεταξύ ALTEC SOFTWARE και πελάτη, επιτυγχάνεται:
  • η απομακρυσμένη υποστήριξη των πελατών,
  • η άμεση αποστολή σφαλμάτων των εφαρμογών στα τμήματα υπηρεσιών της ALTEC SOFTWARE,
  • η άμεση ειδοποίηση των πελατών για κρίσιμες ενημερώσεις.
Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας με τον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της ALTEC SOFTWARE που υποστηρίζει μηχανογραφικά την εταιρία σας για ΑΜΕΣΗ ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ(1)(2) των εφαρμογών παλαιάς τεχνολογίας της ALTEC SOFTWARE με τα νέας τεχνολογίας E.R.P.
(1) Η δωρεάν αντικατάσταση, αφορά εγκαταστάσεις που έχουν σε ισχύ Σύμβαση Βασικής Υποστήριξης & Συντήρησης.
(2) Η δωρεάν αντικατάσταση με το ΚΕΦΑΛΑΙΟ E.R.P, δεν περιλαμβάνει το νέο Data Engine, το οποίο απαιτείται για τη λειτουργία του καθώς και υπηρεσίες μεταφοράς δεδομένων. Το νέο Data Engine διατίθεται σε 3 διαφορετικές εκδόσεις, ανάλογα με την εγκατάσταση του πελάτη, και προσφέρεται στη συμβολική τιμή των 50 € (πλέον Φ.Π.Α. 23%) για το Data Engine Start, 75 € (πλέον Φ.Π.Α. 23%) για το Data Engine Entry και 100 € (πλέον Φ.Π.Α. 23%) για το Data Engine Full.