Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

H Altec Software εξελίσσει και εξελίσσεται


Η Αltec Software, παραμένοντας στην αιχμή των τεχνολογικών εξελίξεων και των τάσεων που διαμορφώνονται διεθνώς, διατηρεί εδώ και χρόνια το προνόμιο να σχεδιάζει και να υλοποιεί εφαρμογές, που την κατατάσσουν στους πρωτοπόρους της ελληνικής βιομηχανίας software.

Μετά από μήνες συνεχών ερευνών, σχεδιασμού και δοκιμών, η Altec Software βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παρουσίαση της νέας γενιάς ERP στην ελληνική αγορά.

Tο νέο ΚΕΦΑΛΑΙΟ ERP και το νέο ATLANTIS ERP είναι πραγματικότητα.

Διαθέτουν όλες τις τεχνολογικές καινοτομίες, που θα τα καταστήσουν λειτουργικά από την πρώτη κιόλας μέρα εφαρμογής τους, προσφέροντας έτσι τα μέγιστα ανταποδοτικά οφέλη στις εταιρείες που θα τα διαθέτουν.



Δίνοντας έμφαση στην αρχιτεκτονική και την τεχνολογία του λογισμικού, που χρησιμοποιήθηκε στα εν λόγω προϊόντα, καταρρίφθηκε η προσέγγιση της τεχνολογίας «ως αυτοσκοπός» εγκαινιάζοντας την εποχή της τεχνολογίας «στην υπηρεσία του χρήστη».

Η Altec Software, αποφάσισε να αντιμετωπίσει την πρόκληση της αναβάθμισης των δύο βασικών προϊόντων της («Κεφάλαιο 4» και «Atlantis») με τον εξ ολοκλήρου επανασχεδιασμό της βασικής τους δομής και το αποτέλεσμα δικαιώνει τόσο την ίδια όσο και τις προσδοκίες των πλέον απαιτητικών πελατών της.

Ένας ακόμη λογισμικός «προορισμός» κατακτήθηκε.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να τον μοιραστούμε μαζί σας. ‘Άλλωστε, οι ανάγκες των πελατών μας στάθηκαν εφαλτήριο και πηγή έμπνευσης για τούτη την προσπάθεια.

Σας ευχαριστούμε.