Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

ΚΕΦΑΛΑΙΟ E.R.P. - Σημαντική Ειδοποίηση



Αγαπητέ κύριε / κυρία,
Όπως σίγουρα γνωρίζετε, η ALTEC SOFTWARE, πιστή στις δεσμεύσεις της να ενσωματώνει άμεσα στις εφαρμογές της τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και να τις εμπλουτίζει διαρκώς με νέες διαχειρίσεις, κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2011, τη νέα σειρά της εφαρμογής ΚΕΦΑΛΑΙΟ, το ΚΕΦΑΛΑΙΟ E.R.P.
Το ΚΕΦΑΛΑΙΟ E.R.P., όπως και οι προκάτοχοί του, συνεχίζει να θέτει νέα πρότυπα λειτουργικότητας και ευχρηστίας, παρέχοντας στους χρήστες όλα τα απαραίτητα εργαλεία για μία μεθοδική, άνετη και υψηλής αποδοτικότητας εργασία.
Με αφορμή τα τελευταία δημοσιεύματα στον ημερήσιο & οικονομικό τύπο, αναφορικά με επικείμενες μεταβολές των συντελεστών Φ.Π.Α., θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για μία ακόμη φορά ότι, η ανάπτυξη της εφαρμογής ΚΕΦΑΛΑΙΟ/4 έχει σταματήσει και όλες οι αλλαγές ενσωματώνονται αποκλειστικά στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ E.R.P.
Η μετάβαση στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ E.R.P., είναι ΔΩΡΕΑΝ(1) για εγκαταστάσεις που έχουν ενεργή Σύμβαση Βασικής Υποστήριξης & Συντήρησης και εκτός των πολλών νέων χαρακτηριστικών που ενσωματώνει, προσφέρει και τη δυνατότητα τηλεϋποστήριξη της εφαρμογής σας, από τα τμήματα υπηρεσιών της ALTEC SOFTWARE.
(1) Η δωρεάν μετάβαση στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ E.R.P., ΔΕΝ περιλαμβάνει το κόστος του νέου Data Engine που απαιτείται για τη λειτουργία του, το οποίο σας προσφέρεται στη συμβολική τιμή των 50 € (πλέον Φ.Π.Α. 23%) για το Data Engine Start, 75 € (πλέον Φ.Π.Α. 23%) για το Data Engine Entry και 100 € (πλέον Φ.Π.Α. 23%) για το Data Engine Full.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ


Η νέα αρχιτεκτονική σχεδιασμού καθώς και η λειτουργία των αρχείων της εφαρμογής ΚΕΦΑΛΑΙΟ E.R.P. σε βάση δεδομένων, κατέστησε απαραίτητη την ανάπτυξη νέων εργαλείων για την παροχή υπηρεσιών υποστήριξης.
Η λειτουργία των νέων εργαλείων, είναι σημαντικά διαφορετική από τη αντίστοιχη των παλαιών. Για το λόγο αυτό, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι η επέμβαση στα αρχεία της εφαρμογής ΚΕΦΑΛΑΙΟ E.R.P. πρέπει να γίνεται αποκλειστικά και μόνο από το δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών της ALTEC SOFTWARE, το οποίο διαθέτει την απαιτούμενη τεχνογνωσία.
Η επέμβαση στην εφαρμογή από άτομα τα οποία δεν είναι εξουσιοδοτημένα από την ALTEC SOFTWARE, εκτός από πιθανή απώλεια δεδομένων στα αρχεία της εφαρμογής μπορεί να επιφέρει μεγάλες οικονομικές επιβαρύνσεις στην επιχείρησή σας.
Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας με τον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της ALTEC SOFTWARE που υποστηρίζει μηχανογραφικά την εταιρία σας ή με τα τμήματα συμβάσεων της ALTEC SOFTWARE, ανανεώστε έγκαιρα την ετήσια Σύμβαση Βασικής Υποστήριξης & Συντήρησης και αποκτείστε το νέο ΚΕΦΑΛΑΙΟ E.R.P. στο οποίο ενσωματώνονται αποκλειστικά, όλες οι νέες οικονομικές και φορολογικές διατάξεις.
Θα πρέπει τέλος να υπογραμμιστεί, ότι η έγκαιρη ανανέωση της Σύμβασής σας, προστατεύει την εταιρία σας τόσο από περιττές οικονομικές επιβαρύνσεις, όσο και από οργανωτικά και λειτουργικά προβλήματα που μπορεί να δημιουργηθούν στη μηχανογράφησή της όταν μεσολαβούν διαστήματα χωρίς υποστήριξη και επιχειρούνται πρόχειρες λύσεις της τελευταίας στιγμής.

Με εκτίμηση,
Εμπορική Διεύθυνση,
ALTEC SOFTWARE A.E.