Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Νέου Τύπου Διαχειρίσεις



Αγαπητέ κύριε / κυρία,
Η ALTEC SOFTWARE, πιστή στις δεσμεύσεις της, ενσωματώνει άμεσα στις εφαρμογές της τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις ενώ παράλληλα τις εμπλουτίζει διαρκώς με νέες διαχειρίσεις.
Με τον τρόπο αυτό, οι πελάτες των εφαρμογών «ΚΕΦΑΛΑΙΟ E.R.P.», «xLINE E.R.P.» και «ATLANTIS E.R.P.», που έχουν σε ισχύ Σύμβαση Βασικής Υποστήριξης & Συντήρησης, χρησιμοποιούν πάντα τελευταίας τεχνολογίας λογισμικό σε συνδυασμό με υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υποστήριξης.
Από σήμερα, οι πελάτες που ανανεώνουν τη Σύμβαση Βασικής Υποστήριξης & Συντήρησης αυτόματα στην ημερομηνία λήξης της, εκτός από ΕΚΠΤΩΣΗ 5% επί της τιμής τιμοκαταλόγου, θα απολαμβάνουν ακόμη περισσότερα προνόμια.
Συγκεκριμένα, στις νέες εκδόσεις των εφαρμογών «ΚΕΦΑΛΑΙΟ E.R.P.», «xLINE E.R.P.» και «ATLANTIS E.R.P.», θα ενσωματώνονται σταδιακά πολλές νέες διαχειρίσεις και χρήσιμα εργαλεία, τα οποία θα λειτουργούν ΔΩΡΕΑΝ καθ' όλη τη διάρκεια που η εφαρμογή θα καλύπτεται από Σύμβαση Βασικής Υποστήριξης & Συντήρησης ενώ η λειτουργία τους θα αναστέλλεται κατά το χρονικό διάστημα που η εφαρμογή θα είναι εκτός σύμβασης.
Οι πρώτες νέου τύπου διαχειρίσεις, αφορούν δύο γραφικές απεικονίσεις (ημερολόγιο αξιογράφων & cash flow αξιογράφων) για την εφαρμογή «ΚΕΦΑΛΑΙΟ E.R.P.» και την εργασία ηλεκτρονικής ενσωμάτωσης παραστατικών για τις εφαρμογές «xLINE E.R.P.» και «ATLANTIS E.R.P.» και θα είναι διαθέσιμες στην επόμενη έκδοση της κάθε εφαρμογής.
Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας με τον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της ALTEC SOFTWARE που υποστηρίζει μηχανογραφικά την εταιρία σας ή με τα τμήματα συμβάσεων της ALTEC SOFTWARE, ανανεώστε έγκαιρα την ετήσια Σύμβαση Βασικής Υποστήριξης & Συντήρησης και αποκτείστε το δικαίωμα ΔΩΡΕΑΝ χρήσης των νέων διαχειρίσεων.
Θα πρέπει τέλος να υπογραμμιστεί, ότι η έγκαιρη ανανέωση της Σύμβασής σας, προστατεύει την εταιρία σας τόσο από περιττές οικονομικές επιβαρύνσεις, όσο και από οργανωτικά και λειτουργικά προβλήματα που μπορεί να δημιουργηθούν στη μηχανογράφησή της όταν μεσολαβούν διαστήματα χωρίς υποστήριξη και επιχειρούνται πρόχειρες λύσεις της τελευταίας στιγμής.

Με εκτίμηση,
Εμπορική Διεύθυνση,
ALTEC SOFTWARE A.E.