Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Δύο καινούρια έργα για την ALTEC SOFTWARE


Με δύο νέα ευρωπαϊκά έργα ξεκίνησε το 2011 για την ALTEC SOFTWARE.

Το πρώτο αφορά το ερευνητικό έργο BLOGFOREVER, στα πλαίσια του Προγράμματος ICT, το οποίο στοχεύει στην ανάπτυξη μηχανισμών διατήρησης και αξιοποίησης διαδικτυακών blogs με στόχο την αύξηση στην αξία της χρήσης τους για ερευνητικούς σκοπούς.

Στο έργο συμμετέχουν φορείς με παγκόσμια καταξίωση όπως ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Πυρηνικών Ερευνών (CERN) που είναι το μεγαλύτερο πειραματικό κέντρο ερευνών σωματιδιακής φυσικής στον κόσμο, με έδρα την Ελβετία, το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, το Πολυτεχνείο του Βερολίνου. Η ελληνική σύμπραξη περιλαμβάνει την εταιρία TERO που ήταν και ο αρχιτέκτονας της ιδέας και το Τμήμα Πληροφορικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Το δεύτερο έργο αφορά σε μελέτη που ανατέθηκε από την ευρωπαϊκή επιτροπή στην ALTEC SOFTWARE για την ανάδειξη των μελλοντικών τάσεων στο χώρο της προσβασιμότητας εφαρμογών και υπηρεσιών πληροφορικής (e-accessibility). 

Η μελέτη έχει ως ορίζοντα το έτος 2020 και κάνει χρήση καινοτόμων μεθοδολογιών για συνδυασμένο υπολογισμό τόσο των ποιοτικών όσο και των ποσοτικών στοιχείων που μπορούν να καθορίσουν τις τάσεις στο χώρο της προσβασιμότητας. Τα στοιχεία της μελέτης είναι ανοιχτά στο κοινό μέσα από τη σελίδα www.e-accessibility2020.eu.

Σημαντικός ο ρόλος της ALTEC SOFTWARE για το 2011

Το 2010, αποτέλεσε μια χρονιά που σημαδεύτηκε από τη δυσμενή οικονομική συγκυρία και τις πρωτόγνωρες μεταβολές στα οικονομικά δεδομένα και αποτελέσματα των ελληνικών επιχειρήσεων.

Παρά τη δυσμενή οικονομική συγκυρία, η ALTEC SOFTWARE, για μια ακόμα φορά, κατάφερε να ξεπεράσει τις αντιξοότητες και διατήρησε αμετάβλητα:

  • Το σύνολο των θέσεων εργασίας,
  • Τον κύκλο εργασιών της,
  • Τα επίπεδα κερδοφορίας της.
Παράλληλα, κατάφερε να αυξήσει τον αριθμό των επιχειρήσεων που χρησιμοποιούν τις εφαρμογές της, αφενός λόγω των ανταγωνιστικών τιμών πώλησης των εφαρμογών της και αφετέρου λόγω της συνεχώς αναβαθμιζόμενης εξυπηρέτησης των πελατών της.
Θέλοντας να ευχαριστήσουμε όσους πελάτες μας έχουν σε ισχύ Σύμβαση Βασικής Υποστήριξης & Συντήρησης, για τη βοήθεια και την υποστήριξη τους όλα αυτά τα χρόνια, δεσμευόμαστε το 2011:

Να διατηρήσουμε σταθερές τις τιμές του τιμοκαταλόγου μας,
Να αντικαταστήσουμε τις υφιστάμενες εφαρμογές τους, με τις αντίστοιχες της ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΗΓΜΕΝΩΝ E.R.P. (ΚΕΦΑΛΑΙΟ, xLINE, ATLANTIS),

Να αυξήσουμε το επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών μας εκμεταλλευόμενοι τις δυνατότητες της σύγχρονης τεχνολογίας, παρέχοντας, δωρεάν τηλεϋποστήριξη για αποκατάσταση οποιασδήποτε δυσλειτουργίας των εφαρμογών μας, από τα τμήματα υπηρεσιών της ALTEC SOFTWARE,
Να παρέχουμε τη δυνατότητα στους πελάτες μας, να ζητούν απευθείας από την ALTEC SOFTWARE, την ανάπτυξη Corporate Site, B2B και B2C εφαρμογών, άμεσα συνδεδεμένων με τα προϊόντα μας,
Να παρέχουμε τη δυνατότητα στους πελάτες της εφαρμογής ATLANTIS E.R.P., να ζητούν απευθείας από την ALTEC SOFTWARE, την ανάπτυξη ειδικών διαχειρίσεων για την αντιμετώπιση ιδιαιτεροτήτων στη λειτουργία τους.

Παράλληλα, σε όσους πελάτες μας επιθυμούν να μεταβούν σε μεγαλύτερη εφαρμογή αλλά και σε όσες εταιρίες επιθυμούν να αντικαταστήσουν τις εφαρμογές που χρησιμοποιούν με αντίστοιχες της ALTEC SOFTWARE, προσφέρουμε:
Για τους πελάτες μας, έκπτωση 100% της τρέχουσας αξίας της εφαρμογής που χρησιμοποιούν,
Για αντικατάσταση εφαρμογών άλλων κατασκευαστών, έκπτωση έως 50% στις τιμές τιμοκαταλόγου των προϊόντων μας,
Δωρεάν υπηρεσίες σχεδιασμού της βασικής παραμετροποίησης, των σειρών παραστατικών και των φορμών εκτύπωσής τους,
Δωρεάν μεταφορά δεδομένων από την προηγούμενη εφαρμογή τους.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και οποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνείτε με την ALTEC SOFTWARE στο τηλέφωνο: 212-6877000.

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Πόσο χρήσιμα είναι τα tablets για τις επιχειρήσεις;

Σε όλες τις εκθέσεις τεχνολογίας παρουσιάζεται ένας τεράστιος αριθμός tablets. Δεν χρειάζεται πολύ σκέψη για να συνειδητοποιήσουμε ότι περνάμε στην εποχή των υπολογιστών tablets.
Αποδεχόμενοι το γεγονός ότι τα tablets είναι ήδη εδώ, τι συμβαίνει όταν πρόκειται για την αφομοίωσή τους στις εταιρίες; Τι ακριβώς είναι αυτό που υποτίθεται ότι θα χρησιμοποιηθούν τα tablets;
Τα tablets είναι σαφώς ιδανικά για το σπίτι, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να περιηγηθείτε στις αγαπημένες σας ιστοσελίδες ή να δείτε τις αγαπημένες σας ταινίες. Αλλά αυτά δεν είναι τα συνηθισμένα πράγματα που κάνουν οι άνθρωποι στον κόσμο των επιχειρήσεων, εκτός βέβαια αν ανήκουν στη μειοψηφία εκείνων που εργάζονται από το σπίτι τους.
Εν ολίγοις, ποιοί είναι εκείνοι οι σοβαροί λόγοι που μπορούν να κάνουν μια επιχείρηση να επενδύσει στα tablets, εκτός βέβαια από λόγους prestige;

Ευτυχώς, μερικές απαντήσεις ήρθαν στο τέλος του περασμένου έτους με τα αποτελέσματα της έρευνας ChangeWave. Ζητήθηκε από 1641 επιχειρήσεις Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών εάν σκόπευαν να προμηθευτούν tablets και αν ήδη είχαν, σε τι τα χρησιμοποιούσαν.

Τα αποτελέσματα είναι πολύ ενδιαφέροντα.
7% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι η εταιρεία τους παρέχει στους υπαλλήλους tablets. Με βάση αυτή την απάντηση, δεκάδες εκατομμύρια tablets θα μπορούσαν να είναι σε χρήση στον κόσμο των επιχειρήσεων μέσα στα επόμενα χρόνια.
14% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι σχεδιάζουν να προμηθευτούν tablets κατά το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους – και μάλιστα με ταχύτατα αυξητικούς ρυθμούς ανάπτυξης.
Ωστόσο, το 78% των ερωτηθέντων δήλωσαν την πρόθεσή τους να επενδύσουν σε Apple iPads, παρά τις δελεαστικές προσφορές σε tablets, των επί χρόνια συνεργατών τους όπως η HP και η Dell.
Από εκείνους που είχαν ήδη tablets, 82% είχε ήδη iPad. Η Dell και η HP βρίσκονταν πολύ πίσω με 7% και 11%, αντίστοιχα.

Στην ίδια έρευνα ρωτήθηκε τι ακριβώς κάνουν οι εργαζόμενοι με τα iPads τους και το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον.
Αναμενόμενο ίσως, αλλά ο κύριος όγκος το χρησιμοποιεί στο σπίτι.
73% των ερωτηθέντων για πρόσβαση στο Διαδίκτυο και το 69% για να ελέγξουν τα e-mail.
Ωστόσο, μάλλον πιο ενδιαφέρον είναι το 46% που χρησιμοποιούν iPad για να παρέχουν «υποστήριξη των πωλήσεων» και το 45% που τα χρησιμοποιούν για «παρουσιάσεις σε πελάτες».

Επειδή δεν είναι σαφές τι σημαίνει «υποστήριξη των πωλήσεων» θα μπορούσε αυτό να έχει σχέση με την πρόσβαση σε ένα cloud-based λογισμικό διαχείρισης πελατειακών σχέσεων;
Ή μήπως χρησιμοποιούν απλά ένα υπολογιστικό φύλλο με στοιχεία, σε έναν υποψήφιο πελάτη;
Ή μήπως αυτό σημαίνει ότι κάνουν επίδειξη και φαίνονται πιο επαγγελματίες στους υποψήφιους πελάτες, εμφανίζοντας ένα iPad μπροστά τους, πόσο μάλλον όταν εκείνοι δεν έχουν ξαναδεί;
Αξίζει να θυμηθούμε ότι τα iPad δεν μπορούν να τρέξουν λογισμικό που προορίζεται για Windows ή ακόμα και Mac. Υπάρχουν μερικά ενδιαφέροντα πρόσθετα διαθέσιμα από το App Store, αλλά εκεί απουσιάζουν τα μεγάλα ονόματα, όπως αυτό της Microsoft.

Το 45% των εργαζομένων που χρησιμοποιούν το iPad για να κάνουν παρουσιάσεις εγείρουν ενδιαφέροντα ερωτήματα. Εάν δεν κάνουν παρουσιάσεις σε υπολογιστή και τα εισαγάγουν στο iPad τους –το οποίο παρέχει λιγότερο ικανοποιητικά αποτελέσματα– θα πρέπει να υποθέσουμε ότι οι παρουσιάσεις δημιουργούνται απευθείας στο iPad. Αν και το Keynote στο iPad είναι εύκολο στη χρήση, το να δημιουργήσεις οτιδήποτε άλλο εκτός από μια παρουσίαση μίας – δυο διαφανειών, είναι μια χρονοβόρα εργασία. Αν προσπαθήσει κάποιος να το κάνει θα διαπιστώσει ότι θα σπαταλήσει τουλάχιστον μια εργάσιμη ημέρα. Τελικά είναι αυτό πρόοδος;

Περισσότερο από το ένα τρίτο των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι το iPad τους είναι ο αντικαταστάτης του laptop, μιας εκπληκτικής σχεδίασης συσκευή, αποδεχόμενοι το γεγονός ότι ο εργαζόμενος θυσιάζει το πληκτρολόγιο, το mouse, μια πλήρους μεγέθους οθόνη, την καλή περιήγηση στο Web και την πλήρη συμβατότητα του Microsoft Office. Ωστόσο, πρέπει να αναρωτηθούμε αν υπονομεύεται το κόστος λειτουργίας -κάτι που προσέχει ιδιαίτερα ένα τμήμα IT- που αναλογεί στους υπαλλήλους, είτε έχοντας tablet είτε φορητό υπολογιστή. Τελικά, προσφέροντας και τα δύο θα διπλασιαστεί ουσιαστικά το κόστος του ΙΤ και δυστυχώς δεν βρισκόμαστε σε ένα οικονομικό κλίμα που να επιτρέπονται σπατάλες ή πολυτέλειες.

Αυτό που είναι απίστευτο είναι ότι αυτή η έρευνα δείχνει ότι η επιχείρηση αφομοίωσης των tablets συμβαίνει παρά την έλλειψη μιας μοναδικής στο είδος της εφαρμογής. Δεν υπάρχει ακόμα ούτε ένα τμήμα λογισμικού που να στηρίζεται στην αποκλειστική χρησιμότητα ενός tablet για την παροχή λειτουργικότητας σε μια επιχείρηση, που δεν μπορεί να βρεθεί και αλλού.

Κάποιοι ισχυρίζονται ότι ο παράγοντας μορφή των tablets είναι από μόνος του ο δολοφόνος των εφαρμογών, αλλά η αλήθεια είναι ακόμη πιο απλή: Ο  σημερινός κόσμος του IT είναι πολύ πιο παγιωμένος και πολύπλοκος από εκείνον που επέτρεψε τους δολοφόνους των εφαρμογών της δεκαετίας του '80 και του '90 να λάμψουν, όπως το VisiCalc ή το Lotus 1-2-3.
Σήμερα ξέρουμε πολύ καλά τι θέλουμε να κάνουμε. Το ερώτημα είναι πόσο μας βοηθούν τα tablets να το κάνουμε και αυτό τελικά φαίνεται ότι οι άνθρωποι το βλέπουν με πολύ θετική ματιά.

Ευάγγελος Παπαθανάσης
Διεύθυνση Υπηρεσιών

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

ALTEC SOFTWARE ALL IN ONE 36



Οι τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη, καθιστούν τη εγκατάσταση και λειτουργία σύγχρονων και αποτελεσματικών μηχανογραφικών συστημάτων περισσότερο επιτακτική από ποτέ.
Η ALTEC SOFTWARE, αντιλαμβανόμενη τη δύσκολη οικονομική συγκυρία για τις ελληνικές επιχειρήσεις, σας προσφέρει τη δυνατότητα να αποκτήσετε τα τελευταίας τεχνολογίας E.R.P. συστήματα ΚΕΦΑΛΑΙΟ E.R.P., xLINE E.R.P. & ATLANTIS E.R.P. με τη διαδικασία
ALTEC SOFTWARE ALL IN ONE 36
Πρόκειται για μια καινοτόμα διαδικασία, με την οποία αποκτάτε το δικαίωμα να ξεκινήσετε άμεσα τη λειτουργία της εφαρμογής που θα επιλέξετε και να την αποπληρώσετε σε 36 άτοκες μηνιαίες δόσεις.
Μετά την πλήρη και οριστική εξόφληση όλων των δόσεων, αποκτάτε την αορίστου χρόνου άδεια χρήσης της εφαρμογής, χωρίς επιπλέον τίμημα.
Η διαδικασία ALTEC SOFTWARE ALL IN ONE 36, αφορά πωλήσεις νέων εγκαταστάσεων και συνδυάζεται με όλες τις ισχύουσες εμπορικές πολιτικές αντικατάστασης εφαρμογών ανταγωνισμού, που προσφέρουν έως και 50% έκπτωση στις τιμές τιμοκαταλόγου των εφαρμογών ALTEC SOFTWARE.
Στην αξία των μηνιαίων δόσεων, εκτός από την εφαρμογή που θα επιλέξετε, περιλαμβάνεται:
  • ΔΩΡΕΑΝ τηλεφωνική υποστήριξη & νέες εκδόσεις για τους 36 μήνες,
  • ΔΩΡΕΑΝ τηλευποστήριξη,
  • ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά δεδομένων από την παλαιά σας εφαρμογή,
  • ΔΩΡΕΑΝ εγκατάσταση της βασικής παραμετροποίησης και των φορμών εντύπων.
Ενημερωτικό υλικό καθώς και δοκιμαστικές εκδόσεις των εφαρμογών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ, ενώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία ALTEC SOFTWARE ALL IN ONE 36, μπορείτε να επικοινωνείτε με τα τμήματα πωλήσεων της ALTEC SOFTWARE ή με το δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών της.

ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΫΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ



Στα πλαίσια της τακτικής επικοινωνίας, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι από την Παρασκευή 18/03/2011, έχει ξεκινήσει η ΔΩΡΕΑΝ(1)(2) αντικατάσταση των παλαιάς τεχνολογίας εφαρμογών ΚΕΦΑΛΑΙΟ & ATLANTIS, με τις αντίστοιχες ΚΕΦΑΛΑΙΟ E.R.P. & νέο ATLANTIS E.R.P.
Παράλληλα, έχει ήδη σταματήσει η παραγωγή νέων εκδόσεων στις παλαιάς τεχνολογίας εφαρμογές ΚΕΦΑΛΑΙΟ & ATLANTIS. Όλες οι απαραίτητες προσθήκες και βελτιώσεις των ανωτέρω εφαρμογών, καθώς και όλες οι φορολογικές αλλαγές που θα ισχύσουν από την 01/04/2011 και μετά, θα ενσωματώνονται αποκλειστικά, στις νέες εφαρμογές.
ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
Παράλληλα με την κυκλοφορία των νέων E.R.P. εφαρμογών, η ALTEC SOFTWARE αυξάνει το επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους πελάτες της, παρέχοντας δωρεάν τηλεϋποστήριξη για αποκατάσταση οποιασδήποτε δυσλειτουργίας των εφαρμογών της, από τα τμήματα υπηρεσιών της ALTEC SOFTWARE.
Η δωρεάν τηλεϋποστήριξη είναι συμπληρωματική της τηλεφωνικής υποστήριξης και παρέχεται με τη χρήση του διαδικτύου (internet).
Αξιοποιώντας τους νέους μηχανισμούς αυτοελέγχου που έχουν ενσωματωθεί στον πυρήνα των νέων εφαρμογών και επιτρέπουν την ασφαλή επικοινωνία μεταξύ ALTEC SOFTWARE και πελάτη, επιτυγχάνεται:
  • η απομακρυσμένη υποστήριξη των πελατών,
  • η άμεση αποστολή σφαλμάτων των εφαρμογών στα τμήματα υπηρεσιών της ALTEC SOFTWARE,
  • η άμεση ειδοποίηση των πελατών για κρίσιμες ενημερώσεις.
Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας με τον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της ALTEC SOFTWARE που υποστηρίζει μηχανογραφικά την εταιρία σας για ΑΜΕΣΗ ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ(1)(2) των εφαρμογών παλαιάς τεχνολογίας της ALTEC SOFTWARE με τα νέας τεχνολογίας E.R.P.
(1) Η δωρεάν αντικατάσταση, αφορά εγκαταστάσεις που έχουν σε ισχύ Σύμβαση Βασικής Υποστήριξης & Συντήρησης.
(2) Η δωρεάν αντικατάσταση με το ΚΕΦΑΛΑΙΟ E.R.P, δεν περιλαμβάνει το νέο Data Engine, το οποίο απαιτείται για τη λειτουργία του καθώς και υπηρεσίες μεταφοράς δεδομένων. Το νέο Data Engine διατίθεται σε 3 διαφορετικές εκδόσεις, ανάλογα με την εγκατάσταση του πελάτη, και προσφέρεται στη συμβολική τιμή των 50 € (πλέον Φ.Π.Α. 23%) για το Data Engine Start, 75 € (πλέον Φ.Π.Α. 23%) για το Data Engine Entry και 100 € (πλέον Φ.Π.Α. 23%) για το Data Engine Full.

Απόσυρση Εφαρμογών Παλαιάς Τεχνολογίας


Η ALTEC SOFTWARE ξεκίνησε σήμερα, την ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ των παλιάς τεχνολογίας εφαρμογών των πελατών της, με τις νέας γενιάς εφαρμογές ΚΕΦΑΛΑΙΟ E.R.P. & ATLANTIS E.R.P.
ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ
  • 50% έκπτωση στις τιμές τιμοκαταλόγου της εφαρμογής ALTEC SOFTWARE που θα επιλέξετε,
  • ΔΩΡΕΑΝ τηλεφωνική υποστήριξη & νέες εκδόσεις ως τη λήξη του συμβολαίου της παλαιάς σας εφαρμογής,
  • ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά δεδομένων από την παλαιά σας εφαρμογή,
  • ΔΩΡΕΑΝ εγκατάσταση της βασικής παραμετροποίησης και των φορμών εντύπων,
  • ΔΩΡΕΑΝ τηλευποστήριξη.
Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας με τα τμήματα πωλήσεων της ALTEC SOFTWARE ή με το δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών της για μια αναλυτική παρουσίαση των νέων εφαρμογών ή κατεβάστε τις δοκιμαστικές εκδόσεις των ATLANTIS E.R.P. και ΚΕΦΑΛΑΙΟ E.R.P. και γνωρίστε τις εφαρμογές που θέτουν νέα πρότυπα στη μηχανογράφηση των επιχειρήσεων

Σημαντική Φορολογική Ενημέρωση




Αγαπητοί πελάτες,
Από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του, το 1987, το ΚΕΦΑΛΑΙΟ αποτέλεσε το κορυφαίο εργαλείο μηχανογράφησης στο οποίο στήριξαν την καθημερινή λειτουργία και πληροφόρησή τους χιλιάδες ελληνικές επιχειρήσεις, ανάμεσά τους και η δική σας.
Μετά από 23 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας του στην αγορά
το ΚΕΦΑΛΑΙΟ γυρίζει σελίδα.
Η ALTEC SOFTWARE, πιστή στις δεσμεύσεις της να ενσωματώνει άμεσα στις εφαρμογές της τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι εντός του 1ου Τριμήνου 2011, θα αντικαταστήσει ΔΩΡΕΑΝ(1)(2) το ΚΕΦΑΛΑΙΟ, με το ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΗΓΜΕΝΟ E.R.P, το ΚΕΦΑΛΑΙΟ E.R.P.
Σχεδιασμένο από την αρχή με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και εργαλείων ανάπτυξης, τo ΚΕΦΑΛΑΙΟ E.R.P. διατηρεί τη λειτουργικότητα και την ευχρηστία των προκατόχων του, σε συνδυασμό με το νέο σύστημα διαχείρισης δεδομένων που προσφέρει δυνατότητα εκτέλεσης εντολών SQL, τη δυνατότητα ταυτόχρονης εκτέλεσης πολλών διαφορετικών εργασιών και την ανανεωμένη επιφάνεια εργασίας με δυνατότητα χρήσης διαφορετικών τύπων μενού πλοήγησης.
Ταυτόχρονα, θέλοντας να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που έχετε σε ισχύ Σύμβαση Βασικής Υποστήριξης & Συντήρησης, για τη βοήθεια και την υποστήριξη σας όλα αυτά τα χρόνια, αυξάνουμε το επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών μας, προσφέροντας και δωρεάν τηλεϋποστήριξη για αποκατάσταση οποιαδήποτε δυσλειτουργίας των εφαρμογών μας, από τα τμήματα υπηρεσιών της ALTEC SOFTWARE.
Σημαντική Φορολογική Ενημέρωση
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στις 09/02/2011, έχει δημοσιευτεί η ΠΟΛ. 1027/2011, με βάση την οποία ενεργοποιούνται οι πρώτες διατάξεις του άρθρου 20 του νόμου 3842/2010.
Συγκεκριμένα, με βάση την ΠΟΛ. 1027/2011, η ισχύς της οποίας ξεκινά την 01/04/2011, φορολογικά στοιχεία συνολικής αξίας τριών χιλιάδων ευρώ (3.000€) και άνω για το έτος 2011 και χιλίων πεντακοσίων ευρώ (1.500€) και άνω από την 01/01/2012, που εκδίδονται για πώληση αγαθών ή παροχή υπηρεσιών σε ιδιώτες, εξοφλούνται από τους λήπτες τους, αγοραστές των αγαθών ή των υπηρεσιών, μέσω τράπεζας, με χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες ή μέσω τραπεζικού λογαριασμού και με επιταγές. Δεν επιτρέπεται εξόφληση των στοιχείων αυτών με μετρητά.
Εντός των επομένων ημερών, αναμένεται και νέα ΠΟΛ. με την όποια θα ενεργοποιούνται και οι υπόλοιπες διατάξεις του άρθρου 20 του νόμου 3842/2010, σύμφωνα με τις οποίες:
Για συναλλαγές επιτηδευματιών με άλλους επιτηδευματίες και πρόσωπα που αναφέρονται στην παράγραφο 3 του άρθρου 2 του Κ.Β.Σ., συνολικής αξίας τριών χιλιάδων ευρώ (3.000€) και άνω, τα δεδομένα των φορολογικών στοιχείων που εκδίδονται, θα διαβιβάζονται ηλεκτρονικά σε βάση δεδομένων της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών.
Το βάρος της απόδειξης των ανωτέρω συναλλαγών, θα φέρει και ο λήπτης του φορολογικού στοιχείου κατά τα οριζόμενα στην παράγραφο 9 του άρθρου 18 του Κ.Β.Σ., ο οποίος θα οφείλει, να επιβεβαιώνει από ηλεκτρονική βάση δεδομένων της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών την ακρίβεια των στοιχείων, καθώς και τη φορολογική συνέπεια του αντισυμβαλλόμενου εκδότη, για φορολογικά στοιχεία συνολικής αξίας τριών χιλιάδων ευρώ (3.000€) και άνω.
Τέλος, με τη νέα ΠΟΛ., αναμένεται να οριστικοποιηθούν οι διαδικασίες εξόφλησης των ανωτέρω παραστατικών.
Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας με τον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της ALTEC SOFTWARE που υποστηρίζει μηχανογραφικά την εταιρία σας ή με τα τμήματα συμβάσεων της ALTEC SOFTWARE, συνάψτε την ετήσια Σύμβαση Βασικής Υποστήριξης & Συντήρησης και αποκτείστε το δικαίωμα να αντικαταστήσετε ΔΩΡΕΑΝ(1)(2) την εφαρμογή σας με το ΚΕΦΑΛΑΙΟ E.R.P., στο οποίο θα ενσωματωθούν αποκλειστικά, όλες οι διαδικασίες τιμολόγησης του άρθρου 20 του νόμου 3842/2010.
(1) Η δωρεάν αντικατάσταση με το ΚΕΦΑΛΑΙΟ E.R.P., ισχύει ΜΟΝΟ για εγκαταστάσεις ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ που έχουν ενεργή Σύμβαση Βασικής Υποστήριξης & Συντήρησης κατά την ημερομηνία κυκλοφορίας του και ΔΕΝ περιλαμβάνει υπηρεσίες μεταφοράς αρχείων.
(2) Για τη λειτουργία της εφαρμογής ΚΕΦΑΛΑΙΟ E.R.P, απαιτείται η εγκατάσταση του νέου Data Engine, το οποίο διατίθεται σε 3 διαφορετικές εκδόσεις, ανάλογα με την εφαρμογή σας, και σας προσφέρεται στη συμβολική τιμή των 50 € (πλέον Φ.Π.Α. 23%) για το Data Engine Start, 75 € (πλέον Φ.Π.Α. 23%) για το Data Engine Entry και 100 € (πλέον Φ.Π.Α. 23%) για το Data Engine Full.

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Η ALTEC Software παρουσιάζει τη έκδοση 3 του ONAR, για υπηρεσίες στο «Σύννεφο»


Στις 15 Απριλίου παρουσιάστηκε η νέα έκδοση της πλατφόρμας ONAR.
Στην τρίτη της έκδοση η πλατφόρμα ONAR προσφέρει λειτουργίες που θα αξιοποιούν το Cloud Computing. Πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα, η υπηρεσιοστρεφής αρχιτεκτονική (Service Oriented Architecture) του ONAR μεταφέρεται στο Cloud. Οι υπηρεσίες που δημιουργούνται με την Πλατφόρμα πλέον θα μπορούν να δημοσιεύονται στο Cloud.
H ALTEC Software θα προσφέρει αρχικά την δική της δικτυακή υποδομή για την δημιουργία Private Clouds Pools και σύντομα θα παρουσιαστούν και εκδόσεις της πλατφόρμας για χρήση των υπηρεσιών της Microsoft, της Google και της RackSpace.
H έκδοση 3 εξελίσσοντας τις δυνατότητες ταχείας ανάπτυξής διαδικτυακών υπηρεσιών διαλειτουργικότητας σε ένα νέο περιβάλλον που προσφέρεται από τον ONAR Concepts and Services Designer 3, και με την χρήση των Private Clouds προσφέρει ακόμα και στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις υψηλού επιπέδου B2B και Β2C υπηρεσίες.
Στην νέα έκδοση δίνεται επιπλέον έμφαση στο mobile computing με το ONAR Pages version 2 που επιτρέπει την χρήση των υπηρεσιών του ONAR από φορητές συσκευές (Tablets and Smart phones).

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

H Altec Software εξελίσσει και εξελίσσεται


Η Αltec Software, παραμένοντας στην αιχμή των τεχνολογικών εξελίξεων και των τάσεων που διαμορφώνονται διεθνώς, διατηρεί εδώ και χρόνια το προνόμιο να σχεδιάζει και να υλοποιεί εφαρμογές, που την κατατάσσουν στους πρωτοπόρους της ελληνικής βιομηχανίας software.

Μετά από μήνες συνεχών ερευνών, σχεδιασμού και δοκιμών, η Altec Software βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παρουσίαση της νέας γενιάς ERP στην ελληνική αγορά.

Tο νέο ΚΕΦΑΛΑΙΟ ERP και το νέο ATLANTIS ERP είναι πραγματικότητα.

Διαθέτουν όλες τις τεχνολογικές καινοτομίες, που θα τα καταστήσουν λειτουργικά από την πρώτη κιόλας μέρα εφαρμογής τους, προσφέροντας έτσι τα μέγιστα ανταποδοτικά οφέλη στις εταιρείες που θα τα διαθέτουν.



Δίνοντας έμφαση στην αρχιτεκτονική και την τεχνολογία του λογισμικού, που χρησιμοποιήθηκε στα εν λόγω προϊόντα, καταρρίφθηκε η προσέγγιση της τεχνολογίας «ως αυτοσκοπός» εγκαινιάζοντας την εποχή της τεχνολογίας «στην υπηρεσία του χρήστη».

Η Altec Software, αποφάσισε να αντιμετωπίσει την πρόκληση της αναβάθμισης των δύο βασικών προϊόντων της («Κεφάλαιο 4» και «Atlantis») με τον εξ ολοκλήρου επανασχεδιασμό της βασικής τους δομής και το αποτέλεσμα δικαιώνει τόσο την ίδια όσο και τις προσδοκίες των πλέον απαιτητικών πελατών της.

Ένας ακόμη λογισμικός «προορισμός» κατακτήθηκε.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να τον μοιραστούμε μαζί σας. ‘Άλλωστε, οι ανάγκες των πελατών μας στάθηκαν εφαλτήριο και πηγή έμπνευσης για τούτη την προσπάθεια.

Σας ευχαριστούμε.

Τα νέα μας ERP, Atlantis και Κεφάλαιο

Κυκλοφόρησαν και είναι άμεσα διαθέσιμα. Αποκτήστε τώρα εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, τα κορυφαία ERP, Atlantis και Κεφάλαιο.
Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθείστε το σύνδεσμο
http://swsupport.altec.gr/presentations/1_2011_2/index.html

Altec Software Official Blog


Εγκαινιάζουμε έναν ακόμη δίαυλο επικοινωνίας, στον οποίο θα ενημερώνεστε με την αμεσότητα που προσφέρει ένα blog, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στα προϊόντα μας αλλά και σε γενικότερες εξελίξεις που αφορούν το χώρο της Πληροφορικής στην Ελλάδα.