Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΕΦΑΛΑΙΟ E.R.P. - Κυκλοφορία νέας έκδοσης (5.00b)



Αγαπητέ κύριε / Αγαπητή κυρία,
Στα πλαίσια της τακτικής μας επικοινωνίας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου θα είναι διαθέσιμη η έκδοση 5.00b της εφαρμογής «ΚΕΦΑΛΑΙΟ E.R.P.».
Η νέα έκδοση της εφαρμογής έχει εμπλουτισθεί με αρκετές νέες διαχειρίσεις απαραίτητες για τη λειτουργία κάθε σύγχρονης επιχείρησης, ενώ παράλληλα, ενσωματώνει πολλές νέες εργασίες και δυνατότητες, κατάλληλα σχεδιασμένες, ώστε η καθημερινή λειτουργία της επιχείρησής σας να γίνει ταχύτερη και αποδοτικότερη.
Παράλληλα, από την έκδοση 5.00b,
  • Εγκαινιάζεται η λειτουργία των πρώτων νέου τύπου εργασιών, οι οποίες θα λειτουργούν καθ' όλη τη διάρκεια που η εφαρμογή σας θα καλύπτεται από Σύμβαση Βασικής Υποστήριξης & Συντήρησης, ενώ η λειτουργία τους θα αναστέλλεται κατά το χρονικό διάστημα που η εφαρμογή σας θα είναι εκτός σύμβασης,
  • Ενεργοποιείται το σύστημα smart error handling για την αυτόματη αποστολή σφαλμάτων της εφαρμογής στην Altec Software και την άμεση κλήση της εταιρίας σας από τα τμήματα υπηρεσιών, για την διερεύνηση του σφάλματος.
Νέες διαχειρίσεις
  • Νέα διαχείριση για την αποστολή γραπτών μηνυμάτων σε κινητά τηλέφωνα (SMS μέσω internet). Το «ΚΕΦΑΛΑΙΟ E.R.P.» υποστηρίζει την αποστολή μηνυμάτων SMS είτε με τη χρήση κριτηρίων αναζήτησης σε πελάτες, προμηθευτές, επαφές και λογαριασμούς είτε με τη χρήση λίστας τηλεφωνικών αριθμών,
  • Νέα διαχείριση για τη σύνδεση του «ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ E.R.P.» με Asterisk V.O.IP τηλεφωνικά κέντρα, που προσφέρει λειτουργίες όπως αναγνώριση εισερχόμενων κλήσεων, μεταβίβαση κλήσης σε άλλο σταθμό εργασίας, πραγματοποίηση εξερχόμενων κλήσεων με ένα κλικ, κ.α.
  • Δυνατότητα επιλογής του Microsoft SQL Server σαν RDBMS, για την αποθήκευση και διαχείριση των δεδομένων του «ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ E.R.P.».
Νέες εργασίες
  • Νέα εργασία για την διαχείριση των στοιχείων των επαφών ανά συναλλασσόμενο στα σταθερά στοιχεία των πελατών & προμηθευτών,
  • Νέα εργασία για την διαχείριση της κωδικοποίησης των προμηθευτών ανά είδος στα σταθερά στοιχεία των ειδών,
  • Νέα εργασία με τα «Λοιπά στοιχεία παρτίδας», όπως: A/A εγγραφής & Ημερομηνία του Βιβλίου Ιχνηλασιμότητας, Αρ. Μητρώου Παραγωγού, Ποιότητα, Ποικιλία, Τόπος & Χώρα παραγωγής,
  • Νέα εργασία για την προβολή καρτέλας εκκρεμών αξιογράφων στα σταθερά στοιχεία των πελατών & προμηθευτών,
   Νέα εργασία «Ημερολόγιο αξιογράφων» για την ημερολογιακή παρακολούθηση των αξιογράφων με βάση την ημερομηνία λήξης τους, σε επίπεδο εβδομάδας, μήνα ή έτους(1),
   Νέα εργασία προβολής του «Cash Flow» των αξιογράφων, σε επίπεδο μέρας, εβδομάδας, μήνα ή έτους(1).
(1) Εργασία νέου τύπου
Νέες δυνατότητες
  • Δυνατότητα επικόλλησης του κωδικού νέου πελάτη ή νέου είδους, που καταχωρήθηκε μέσα από τις αντίστοιχες έμμεσες εργασίες, κατά την καταχώρηση παραστατικών πώλησης,
  • Δυνατότητα εκτύπωσης ετικετών από όλες τις εργασίες εισαγωγής, μεταβολής και προβολής, παραστατικών και παραγγελιών, σε Αγορές και Πωλήσεις,
  • Προσθήκη παραμέτρου για την εμφάνιση της εικόνας των ειδών ανά κατηγορία, στις παραμέτρους της εντατικής λιανικής,
  • Δυνατότητα εμφάνισης κατά έτος, των ραντεβού στο ημερολόγιο των πωλητών.
Τα ανωτέρω χαρακτηριστικά, αποτελούν μέρος των συνολικών νέων δυνατοτήτων της νέας έκδοσης. Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το σύνολο των νέων χαρακτηριστικών της έκδοσης 5.00b, θα βρείτε στα Version News της έκδοσης.
Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας με τον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της ALTEC SOFTWARE που υποστηρίζει μηχανογραφικά την εταιρία σας ή με τα τμήματα συμβάσεων της ALTEC SOFTWARE, ανανεώστε έγκαιρα την ετήσια Σύμβαση Βασικής Υποστήριξης & Συντήρησης και εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες που σας προσφέρει νέα έκδοση.
Θα πρέπει τέλος να υπογραμμιστεί, ότι η έγκαιρη ανανέωση της Σύμβασής σας, προστατεύει την εταιρία σας τόσο από περιττές οικονομικές επιβαρύνσεις, όσο και από οργανωτικά και λειτουργικά προβλήματα που μπορεί να δημιουργηθούν στη μηχανογράφησή της όταν μεσολαβούν διαστήματα χωρίς υποστήριξη και επιχειρούνται πρόχειρες λύσεις της τελευταίας στιγμής.

Με εκτίμηση,
Εμπορική Διεύθυνση,
ALTEC SOFTWARE A.E.

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Ηλεκτρονική ενσωμάτωση / διαβίβαση παραστατικών



Αγαπητέ Κύριε / Αγαπητή Κυρία,
Όπως σίγουρα γνωρίζετε, από το Δεκέμβριο του 2010 έχουν κυκλοφορήσει εκδόσεις τόσο στις εφαρμογές «ΚΕΦΑΛΑΙΟ E.R.P.», «xLINE E.R.P.» & «ATLANTIS E.R.P.», όσο στο software του μηχανισμού σήμανσης «TAX MAΝAGER NEW», στις οποίες έχουν ενσωματωθεί όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για την λειτουργία της Ηλεκτρονικής Διαβίβασης Παραστατικών.
Η ALTEC SOFTWARE, πάντα πρωτοπόρα, παρέχει σε όλους τους πελάτες που χρησιμοποιούν το λογισμικό της παράλληλα με το μηχανισμό σήμανσης «TAX MAΝAGER NEW», τη δυνατότητα ολοκλήρωσης της διαδικασίας της Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης, με την χρήση της νέας λειτουργίας της Ηλεκτρονικής Ενσωμάτωσης Παραστατικών.
Ηλεκτρονική Διαβίβαση Παραστατικών
Ο TAX MAΝAGER NEW, όταν παραλαμβάνει από εφαρμογές ALTEC SOFTWARE παραστατικά που είναι χαρακτηρισμένα ως «ηλεκτρονικό τιμολόγιο», παράγει όχι μόνο τα υποχρεωτικά αρχεία της ηλεκτρονικής διαβίβασης αλλά και ένα επιπλέον αρχείο με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την ηλεκτρονική ενσωμάτωση.
Για τη διαφύλαξη της αυθεντικότητας και της ακεραιότητας των δεδομένων των ηλεκτρονικών παραστατικών, το άνοιγμα των αρχείων προϋποθέτει την γνώση από μέρους του λήπτη, του «κλειδιού» με το οποίο το έχει κρυπτογραφήσει ο αποστολέας.
Η λειτουργία της ηλεκτρονικής διαβίβασης παραστατικών προϋποθέτει την ύπαρξη ενεργής Σύμβασης Βασικής Υποστήριξης & Συντήρησης τόσο στην εφαρμογή ALTEC SOFTWARE όσο και στο μηχανισμό σήμανσης TAX MAΝAGER NEW του αποστολέα.
Ηλεκτρονική Ενσωμάτωση Παραστατικών
Το επιπλέον αρχείο για την αυτόματη ενσωμάτωση ηλεκτρονικά διαβιβασμένου παραστατικού ως παραστατικό αγοράς, αντιγράφεται σε τοπικό φάκελο του υπολογιστή του λήπτη και με τη χρήση της εργασίας «ενσωμάτωση ηλεκτρονικών τιμολογίων» από τις εφαρμογές ALTEC SOFTWARE (1),(2), καταχωρείται στο κύκλωμα των «Αγορών».
Η λειτουργία της ηλεκτρονικής ενσωμάτωσης παραστατικών είναι διαθέσιμη ΔΩΡΕΑΝ καθ' όλη τη διάρκεια που η εφαρμογή ALTEC SOFTWARE καλύπτεται από ενεργή Σύμβαση Βασικής Υποστήριξης & Συντήρησης ενώ η λειτουργία της αναστέλλεται κατά το χρονικό διάστημα που η εφαρμογή είναι εκτός σύμβασης.
Τέλος, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Tax Manager New αποτελεί το μοναδικό φορολογικό μηχανισμό πιστοποιημένο από την ALTEC SOFTWARE, συμβατό τόσο με τις τρέχουσες όσο και τις μελλοντικές εκδόσεις των εφαρμογών «ΚΕΦΑΛΑΙΟ E.R.P.», «xLINE E.R.P.» & «ATLANTIS E.R.P.».
(1) Η διαδικασία της ηλεκτρονικής ενσωμάτωσης παραστατικών είναι άμεσα διαθέσιμη για τις εφαρμογές «xLINE E.R.P.» & «ATLANTIS E.R.P.» ενώ για την εφαρμογή «ΚΕΦΑΛΑΙΟ E.R.P.» θα είναι διαθέσιμη το 1ο τρίμηνο του 2012.
(2) Αναλυτικές οδηγίες παραμετροποίησης της ηλεκτρονικής ενσωμάτωσης παραστατικών για το ATLANTIS E.R.P. θα βρείτε ΕΔΩ και για το xLINE E.R.P. ΕΔΩ.

Με εκτίμηση,
Εμπορική Διεύθυνση,
ALTEC SOFTWARE A.E.

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Επανενεργοποίησης της ενότητας "ATLANTIS - Διαχείριση C.R.M."



Αγαπητοί συνεργάτες - πελάτες,
Στα πλαίσια της τακτικής μας επικοινωνίας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από την έκδοση 2634.1 της εφαρμογής «ATLANTIS E.R.P.», έχει αλλάξει ο τρόπος ενεργοποίησης της ενότητας «Διαχείριση C.R.M.».
Εάν μετά από την διαδικασία ενημέρωσης με την νέα έκδοση του «ATLANTIS E.R.P.» δεν εμφανίζεται πλέον στο menu η συγκεκριμένη ενότητα, τότε πρέπει να ακολουθήσετε την διαδικασία που περιγράφεται αναλυτικά στο συνημμένο αρχείο.
Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνιση.

Με εκτίμηση,
Εμπορική Διεύθυνση,
ALTEC SOFTWARE A.E.

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Νέου Τύπου Διαχειρίσεις



Αγαπητέ κύριε / κυρία,
Η ALTEC SOFTWARE, πιστή στις δεσμεύσεις της, ενσωματώνει άμεσα στις εφαρμογές της τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις ενώ παράλληλα τις εμπλουτίζει διαρκώς με νέες διαχειρίσεις.
Με τον τρόπο αυτό, οι πελάτες των εφαρμογών «ΚΕΦΑΛΑΙΟ E.R.P.», «xLINE E.R.P.» και «ATLANTIS E.R.P.», που έχουν σε ισχύ Σύμβαση Βασικής Υποστήριξης & Συντήρησης, χρησιμοποιούν πάντα τελευταίας τεχνολογίας λογισμικό σε συνδυασμό με υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υποστήριξης.
Από σήμερα, οι πελάτες που ανανεώνουν τη Σύμβαση Βασικής Υποστήριξης & Συντήρησης αυτόματα στην ημερομηνία λήξης της, εκτός από ΕΚΠΤΩΣΗ 5% επί της τιμής τιμοκαταλόγου, θα απολαμβάνουν ακόμη περισσότερα προνόμια.
Συγκεκριμένα, στις νέες εκδόσεις των εφαρμογών «ΚΕΦΑΛΑΙΟ E.R.P.», «xLINE E.R.P.» και «ATLANTIS E.R.P.», θα ενσωματώνονται σταδιακά πολλές νέες διαχειρίσεις και χρήσιμα εργαλεία, τα οποία θα λειτουργούν ΔΩΡΕΑΝ καθ' όλη τη διάρκεια που η εφαρμογή θα καλύπτεται από Σύμβαση Βασικής Υποστήριξης & Συντήρησης ενώ η λειτουργία τους θα αναστέλλεται κατά το χρονικό διάστημα που η εφαρμογή θα είναι εκτός σύμβασης.
Οι πρώτες νέου τύπου διαχειρίσεις, αφορούν δύο γραφικές απεικονίσεις (ημερολόγιο αξιογράφων & cash flow αξιογράφων) για την εφαρμογή «ΚΕΦΑΛΑΙΟ E.R.P.» και την εργασία ηλεκτρονικής ενσωμάτωσης παραστατικών για τις εφαρμογές «xLINE E.R.P.» και «ATLANTIS E.R.P.» και θα είναι διαθέσιμες στην επόμενη έκδοση της κάθε εφαρμογής.
Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας με τον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της ALTEC SOFTWARE που υποστηρίζει μηχανογραφικά την εταιρία σας ή με τα τμήματα συμβάσεων της ALTEC SOFTWARE, ανανεώστε έγκαιρα την ετήσια Σύμβαση Βασικής Υποστήριξης & Συντήρησης και αποκτείστε το δικαίωμα ΔΩΡΕΑΝ χρήσης των νέων διαχειρίσεων.
Θα πρέπει τέλος να υπογραμμιστεί, ότι η έγκαιρη ανανέωση της Σύμβασής σας, προστατεύει την εταιρία σας τόσο από περιττές οικονομικές επιβαρύνσεις, όσο και από οργανωτικά και λειτουργικά προβλήματα που μπορεί να δημιουργηθούν στη μηχανογράφησή της όταν μεσολαβούν διαστήματα χωρίς υποστήριξη και επιχειρούνται πρόχειρες λύσεις της τελευταίας στιγμής.

Με εκτίμηση,
Εμπορική Διεύθυνση,
ALTEC SOFTWARE A.E.