Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Εταιρίες που επέλεξαν το Atlantis ERP της Altec Software

Εταιρίες που επέλεξαν το Atlantis ERP της Altec Software

Pet City

To Atlantis ERP της ALTEC SOFTWARE επέλεξε η Pet City για την ολοκληρωμένη κάλυψη των μηχανογραφικών της αναγκών. Το έργο αφορά την προμήθεια, την εγκατάσταση και την υλοποίηση του Atlantis ERP (Εμπορική και Οικονομική διαχείριση, διαχείριση Παγίων, Φακέλων Εισαγωγών και εργαλεία αναφορών) για 40 χρήστες.

H εταιρία Pet City που μετράει 25 χρόνια στην ελληνική αγορά, ιδρύθηκε το 1988, δραστηριοποιούμενη στην εγχώρια αγορά. Είναι μια αμιγώς ελληνική επιχείρηση με αντικείμενο την εισαγωγή και διανομή τροφών και αξεσουάρ για κατοικίδια ζώα. Η έναρξη των δραστηριοτήτων της στη λιανική πώληση έγινε το 1996.

Σήμερα o αριθμός των καταστημάτων της φτάνουν τα 30, τα οποία είναι εγκατεστημένα στους σημαντικότερους κόμβους της Αττικής και εξυπηρετούν ένα πολύ μεγάλο αριθμό πελατών. Απασχολεί συνολικά 350 άτομα προσωπικό και έχει εξασφαλίσει περισσότερες από 100 συνεργασίες με Έλληνες και ξένους προμηθευτές, επεκτείνοντας και ανανεώνοντας διαρκώς την γκάμα των ειδών που διαθέτει. Η εταιρία κατέχει πλέον το μεγαλύτερο μερίδιο της συγκεκριμένης αγοράς, όντας η πρώτη σε μέγεθος εταιρία του κλάδου της χώρας.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΕ

Την ALTEC SOFTWARE εμπιστεύθηκε η εταιρία ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΕ για την ολοκληρωμένη κάλυψη των λειτουργιών της. Το έργο αφορά την προμήθεια, την εγκατάσταση και την υλοποίηση του λογισμικού Atlantis ERP (Εμπορική και Οικονομική Διαχείριση, Web Services και εργαλεία Σχεδιασμού και Ανάπτυξης).

Η επιχείρηση ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΕ είναι μια πρότυπη πολυμετοχική επιχείρηση στο Βόρειο Αιγαίο, στο χώρο των εκδόσεων, των εκτυπώσεων και της επικοινωνίας. Διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις που περιλαμβάνουν γραφεία, ατελιέ και μια πλήρη σύγχρονη εκτυπωτική μονάδα. Eπίσης, διατηρεί υποκατάστημα στη Λήμνο και στο κέντρο της πόλης της Μυτιλήνης. Η εταιρία είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2008 για το σύνολο των εργασιών της.

Με βάση τη μεγαλύτερη σε κυκλοφορία ημερήσια εφημερίδα του νομού Λέσβου «ΕΜΠΡΟΣ» η επιχείρηση κάθε χρόνο επιμελείται και εκδίδει επιπλέον, διάφορα ψυχαγωγικά ή και χρηστικά ένθετα στην εφημερίδα, βιβλία, τουριστικούς οδηγούς, οδηγούς αγοράς, περιοδικά, newsletters διαφόρων φορέων ή επιχειρήσεων κλπ. Σε όλες τις εν λόγω εκδόσεις η διαχείριση των διαφημιστικών καταχωρίσεων γίνεται από την εταιρία καθώς διατηρεί δικό της εκδοτικό οίκο με την επωνυμία «Εκδόσεις Αιολίδα».

Παράλληλα, διαθέτει ηλεκτρονική έκδοση τόσο της εφημερίδας όσο και των βασικών εντύπων της με μέση επισκεψιμότητα ανά έκδοση άνω των 4.200 αναγνωστών.