Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Νέες εκδόσεις και οδηγίες παραμετροποίησης "Μηνιαίων συγκεντρωτικών ΜΥΦ" (ΠΟΛ.1022)

Αγαπητέ κύριε / Αγαπητή κυρία,
Στο πλαίσιο της τακτικής μας επικοινωνίας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι κυκλοφόρησαν και είναι ΑΜΕΣΑ διαθέσιμες οι νέες εκδόσεις των εφαρμογών «ΚΕΦΑΛΑΙΟ E.R.P.», «ATLANTIS E.R.P.» & «xLINE E.R.P.» στις οποίες έχουν ενσωματωθεί πλήρως οι διατάξεις της ΠΟΛ.1022 (ΦΕΚ Β' 179 / 31-01-2014), αναφορικά με την «Υποβολή καταστάσεων φορολογικών στοιχείων για διασταύρωση πληροφοριών».

Όσοι από εσάς έχετε σε ισχύ Σύμβαση Βασικής Υποστήριξης & Συντήρησης στις εφαρμογές «ΚΕΦΑΛΑΙΟ E.R.P.», «ATLANTIS E.R.P.» & «xLINE E.R.P.» που χρησιμοποιείτε στην εταιρία σας, μπορείτε να παραλάβετε την νέα έκδοση της εφαρμογής σας μέσω της διαδικασίας του Live Update.
Μετά την εγκατάσταση της νέας έκδοσης, θα πρέπει σε συνεργασία με τον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της ALTEC SOFTWARE που υποστηρίζει μηχανογραφικά την εταιρία σας ή με τα τμήματα υπηρεσιών της ALTEC SOFTWARE, να ακολουθήσετε τις αναλυτικές οδηγίες παραμετροποίησης της εφαρμογής σας, τις οποίες μπορείτε να κατεβάσετε πιέζοντας στο λογότυπό της.

ATLANTIS ERP

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ERP

XLINE ERP

Τέλος, πρέπει να επισημάνουμε ότι οι αλλαγές στη φορολογική νομοθεσία και κατά συνέπεια η ανάγκη κάλυψης των εφαρμογών λογισμικού με νέες εκδόσεις, θα είναι συνεχείς για μεγάλο χρονικό διάστημα. Για το λόγο αυτό, σκόπιμο είναι να φροντίσετε για τη συνεχή κάλυψη των εφαρμογών σας με Σύμβαση Βασικής Υποστήριξης & Συντήρησης ώστε να είστε πάντοτε συγχρονισμένοι με τις τελευταίες εκδόσεις που θα κυκλοφορούν από την Altec Software.

Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας με τον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της ALTEC SOFTWARE που υποστηρίζει μηχανογραφικά την εταιρία σας ή με τα τμήματα συμβάσεων της ALTEC SOFTWARE και ανανεώστε έγκαιρα την ετήσια Σύμβαση Βασικής Υποστήριξης & Συντήρησης, ώστε να λαμβάνετε ΑΜΕΣΑ τις νέες εκδόσεις των εφαρμογών.

Με εκτίμηση,

Εμπορική Διεύθυνση,
ALTEC SOFTWARE A.E.