Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Ενημέρωση για τις "Συγκεντρωτικές Καταστάσεις ΜΥΦ"

Αγαπητέ κύριε / Αγαπητή κυρία,
Στο πλαίσιο της τακτικής μας επικοινωνίας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σύμφωνα με την ΠΟΛ.1078/17.3.2014 «Οδηγίες για την υποβολή καταστάσεων φορολογικών στοιχείων για διασταύρωση πληροφοριών από 1.1.2014», οι συγκεντρωτικές καταστάσεις του ημερολογιακού έτους 2014 πρέπει να υποβληθούν έως τις εξής προθεσμίες:


  • 1ο τρίμηνο 2014 (Ιανουάριος - Φεβρουάριος - Μάρτιος) : μέχρι την 02.06.2014*
  • 2ο τρίμηνο 2014 (Απρίλιος - Μάιος - Ιούνιος) : μέχρι την 31.07.2014
  • 3ο τρίμηνο 2014 (Ιούλιος - Αύγουστος - Σεπτέμβριος) : μέχρι την 31.10.2014
  • 4ο τρίμηνο 2014 (Οκτώβριος - Νοέμβριος - Δεκέμβριος) : μέχρι την 02.02.2015*

* δεδομένου ότι η 31.5.2014 και η 31.1.2015 συμπίπτουν με την ημέρα Σάββατο.

Από την 01/01/2015 και μετά, η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των εσόδων, ανεξαρτήτως κατηγορίας τηρουμένων βιβλίων ή απαλλαγής από την τήρησή τους είναι η τελευταία ημέρα του επόμενου ημερολογιακού μήνα από αυτόν που αφορούν, ενώ τα έξοδα πρέπει να υποβάλλονται την τελευταία ημέρα του επόμενου ημερολογιακού μήνα ή τριμήνου ανάλογα με την κατηγορία των τηρουμένων βιβλίων.


Η ALTEC SOFTWARE έχει ήδη ενσωματώσει στις νέες εκδόσεις των εφαρμογών «ΚΕΦΑΛΑΙΟ E.R.P.», «ATLANTIS E.R.P.» & «xLINE E.R.P.» τις νέες αυτές διατάξεις αναφορικά με την υποβολή των «Συγκεντρωτικών Καταστάσεων ΜΥΦ».

Όσοι από εσάς έχετε σε ισχύ Σύμβαση Βασικής Υποστήριξης & Συντήρησης στις εφαρμογές «ΚΕΦΑΛΑΙΟ E.R.P.», «ATLANTIS E.R.P.» & «xLINE E.R.P.» που χρησιμοποιείτε στην εταιρία σας μπορείτε να παραλάβετε τη νέα έκδοση της εφαρμογής σας μέσω της διαδικασίας του Live Update.
Παράλληλα, έχουν ενημερωθεί και οι οδηγίες παραμετροποίησης των εφαρμογών, τις οποίες θα μπορείτε να κατεβάζετε πιέζοντας στο αντίστοιχο λογότυπο.





Τέλος, πρέπει να επισημάνουμε ότι οι αλλαγές στη φορολογική νομοθεσία και, κατά συνέπεια, η ανάγκη κάλυψης των εφαρμογών λογισμικού με νέες εκδόσεις θα είναι συνεχείς για μεγάλο χρονικό διάστημα. Για τον λόγο αυτό, κρίνεται σκόπιμο να φροντίσετε για τη συνεχή κάλυψη των εφαρμογών σας με Σύμβαση Βασικής Υποστήριξης & Συντήρησης, ώστε να είστε πάντοτε συγχρονισμένοι με τις τελευταίες εκδόσεις που θα κυκλοφορούν από την Altec Software.

Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας με τον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της ALTEC SOFTWARE που υποστηρίζει μηχανογραφικά την εταιρία σας ή με τα τμήματα συμβάσεων της ALTEC SOFTWARE και ανανεώστε έγκαιρα την ετήσια Σύμβαση Βασικής Υποστήριξης & Συντήρησης, ώστε να λαμβάνετε ΑΜΕΣΑ τις νέες εκδόσεις των εφαρμογών.

Με εκτίμηση,

Εμπορική Διεύθυνση,
ALTEC SOFTWARE A.E.