Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Αναβάθμιση Υπηρεσιών ALTEC SOFTWARE

Αγαπητέ κύριε / Αγαπητή κυρία,
Σε μια προσπάθεια να ευχαριστήσει όλους εσάς για την εμπιστοσύνη που της δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια, η ALTEC SOFTWARE βελτιώνει ακόμη περισσότερο το επίπεδο των υπηρεσιών της προσφέροντας περισσότερες και καλύτερες υπηρεσίες υποστήριξης & εκπαίδευσης στους χρήστες των εφαρμογών της με τη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα, από τον Ιούνιο του 2014, θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε μέσω της σελίδας της ALTEC SOFTWARE στο Facebook, πλήθος κατατοπιστικών video που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τη βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών στις βασικότερες λειτουργίες των εφαρμογών μας.

Για να ενημερώνεστε για τις ανανεώσεις των υπαρχόντων video αλλά και για τα νέα video που θα προστίθενται σε τακτά χρονικά διαστήματα, επισκεφτείτε τη σελίδα της ALTEC SOFTWARE στο Facebook και δηλώστε ότι σας αρέσει και ότι επιθυμείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις.

Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ένας σημαντικός αριθμός λειτουργικών βελτιώσεων και αυτοματισμών σε όλες τις εφαρμογές μας υλοποιούνται ήδη από τα τμήματα R & D της εταιρίας μας. Όλες οι νέες δυνατότητες που θα διευκολύνουν ακόμη περισσότερο την καθημερινή λειτουργία της επιχείρησής σας θα ενσωματώνονται σταδιακά κατά τους επόμενους μήνες στις νέες εκδόσεις των εφαρμογών μας.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για οποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της ALTEC SOFTWARE που υποστηρίζει μηχανογραφικά την εταιρία σας ή με τα τμήματα υπηρεσιών της ALTEC SOFTWARE στα τηλέφωνα: 212.6877000 και 2310.595600.

Με εκτίμηση,

Εμπορική Διεύθυνση,
ALTEC SOFTWARE A.E.