Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Νέα χαρακτηριστικά της εφαρμογής «ΚΕΦΑΛΑΙΟ E.R.P.»

Αξιότιμοι κύριοι,

Στο πλαίσιο της τακτικής μας επικοινωνίας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με την κυκλοφορία της νέας έκδοσης 5.00t της εφαρμογής «ΚΕΦΑΛΑΙΟ E.R.P.», στην οποία, εκτός των άλλων, έχουν προστεθεί τρία νέα σημαντικά χαρακτηριστικά.

Συγκεκριμένα:
1. Αυτόματη εκκίνηση του «KEFAGENT» στον server
Προστέθηκε η δυνατότητα αυτόματης εκκίνησης του «KEFAGENT» στον server με τη χρήση του ειδικού service «AGENTSERVICE» που βρίσκεται μέσα στο φάκελο της εφαρμογής.
Η νέα αυτή δυνατότητα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε όσους δεν θέλουν να κάνουν login στον server, ειδικά ενόψει της από 01/01/2015 υποχρεωτικής χρήσης του KEFAGENT στις εγκαταστάσεις πολλαπλών χρηστών.

2. Προβολή στοιχείων άλλων χρήσεων
Προστέθηκε νέο κουμπί στη γραμμή του τίτλου των παραθύρων μεταβολής/προβολής των στοιχείων ειδών, πελατών, προμηθευτών και λογαριασμών λογιστικής, για την προβολή των στοιχείων της επιλεγμένης εγγραφής σε άλλες χρήσεις.

Η συγκεκριμένη λειτουργία είναι επίσης διαθέσιμη με τη χρήση των πλήκτρων [Ctrl+F8].

3. Έμμεση προβολή στοιχείων ΜΥΦ
Προστέθηκε έμμεση εργασία προβολής των στοιχείων ΜΥΦ σε παραστατικά πωλήσεων/αγορών, κινήσεις πελατών/προμηθευτών και άρθρα λογιστικής.

Η συγκεκριμένη λειτουργία είναι διαθέσιμη με τηχρήση των πλήκτρων [Ctrl+F8].

Η ALTEC SOFTWARE πιστή στις δεσμεύσεις της, ενσωματώνει άμεσα στις εφαρμογές της τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και τις εμπλουτίζει διαρκώς με νέα χαρακτηριστικά, ώστε οι πελάτες της να έχουν πάντα συγκριτικό πλεονέκτημα.
Αναλυτική περιγραφή όλων των προσθηκών και βελτιώσεων της νέας έκδοσης θα βρείτε στα version news που τη συνοδεύουν.


Με εκτίμηση,
Διεύθυνση R & D, 
ALTEC SOFTWARE A.E.