Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις της ALTEC SOFTWARE

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις που διοργάνωσε η ALTEC SOFTWARE για το δίκτυο συνεργατών της, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στις 8 και 10 Δεκεμβρίου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αντίστοιχα.
Στο πρώτο μέρος των εκδηλώσεων, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των νέων εφαρμογών μισθοδοσίας AtlantisPayroll & Atlantis Entry Payroll, της νέας υπηρεσίας σχεδιασμού εταιρικού site και ηλεκτρονικού καταστήματος (B2C) στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ E.R.P., καθώς και της νέας εφαρμογής διαχείρισης αποθηκών (WMS) Mini Scan.
Στο δεύτερο μέρος των εκδηλώσεων, ο Γενικός Διευθυντής της ALTEC SOFTWARE κ. Νικήτας Κατσαράς παρουσίασε στο δίκτυο συνεργατών το νέο τιμοκατάλογο και την εμπορική πολιτική της εταιρίας για το 2015, ενώ, παράλληλα ανακοίνωσε την απόσυρση της εφαρμογής xLine E.R.P. και τη δωρεάν αντικατάστασή της από τη νέα εφαρμογή Atlantis Entry E.R.P., γεγονός που ενθουσίασε το σύνολο των παρευρεθέντων συνεργατών.
Στο τελευταίο μέρος των εκδηλώσεων, ο κ. Κατσαράς ανέπτυξε διεξοδικά τη δομή και τον τρόπο διάθεσης των νέων προϊόντων που αναπτύσσονται από την ALTEC SOFTWARE και τα οποία θα κυκλοφορήσουν εντός του 2017. Οι νέες εφαρμογές, εκτός από τις τεχνολογικές καινοτομίες που θα ενσωματώσουν, θα δώσουν νέα πνοή στην αγορά, καθώς θα ανατρέψουν τις παρωχημένες αντιλήψεις που επικρατούν σήμερα στον χώρο της πληροφορικής αναφορικά με τον τρόπο ανάπτυξης και διάθεσης των τυποποιημένων εφαρμογών μηχανογράφησης.
Στο τέλος των εκδηλώσεων, κατά τη διάρκεια του cocktail που ακολούθησε, δόθηκε η ευκαιρία σε όλους όσοι έδωσαν «το παρών» να συνομιλήσουν με τα στελέχη της ALTEC SOFTWARE και να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με την αγορά και τα προϊόντα.

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Απόσυρση της παλαιάς σας εφαρμογής με το «ATLANTIS Entry E.R.P.»

Η ALTEC SOFTWARE σταθερά συνεπής στις δεσμεύσεις της για εφαρμογές που ενσωματώνουν τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, ανακοινώνει με ικανοποίηση την κυκλοφορία της εφαρμογής
«ATLANTIS Entry E.R.P.»
Το «ATLANTIS Entry E.R.P.», ειδική έκδοση της κορυφαίας σε εγκαταστάσεις εφαρμογής της ελληνικής αγοράς «ATLANTIS E.R.P.», στοχεύει στο να καλύψει με τον αποτελεσματικότερο τρόπο την ανάγκη των σημερινών μικρομεσαίων επιχειρήσεων για ένα σύγχρονο και λειτουργικό E.R.P. σε προσιτή τιμή. Τιμοκατάλογος
Το «ATLANTIS Entry E.R.P.» θέτει νέα πρότυπα λειτουργικότητας και ευχρηστίας με την εξαιρετικά καινοτόμα προσέγγιση τόσο στην επιφάνεια εργασίας όσο και στο σχεδιασμό των ενοτήτων του προγράμματος, καθώς τα μενού και οι οθόνες παρέχουν στο χρήστη όλα τα απαραίτητα εργαλεία για μία μεθοδική, άνετη και υψηλής αποδοτικότητας εργασία.
Η διάθεση του «ATLANTIS Entry E.R.P.» θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2015 από τους πελάτες της ALTEC SOFTWARE που έχουν την εφαρμογή «xLINE E.R.P.» και θα τους αποσταλεί ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΣΑΣ
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ
  • 40% έκπτωση στις τιμές τιμοκαταλόγου του ATLANTIS Entry E.R.P.
  • ΔΩΡΕΑΝ τηλεφωνική υποστήριξη & νέες εκδόσεις ως τη λήξη του συμβολαίου της παλαιάς σας εφαρμογής
  • ΔΩΡΕΑΝ εγκατάσταση της βασικής παραμετροποίησης και των φορμών εντύπων

Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας με τα τμήματα πωλήσεων της ALTEC SOFTWARE ή με το δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών της για μια αναλυτική παρουσίαση της εφαρμογής «ATLANTIS Entry E.R.P.» και γνωρίστε την εφαρμογή που θέτει νέα πρότυπα στη μηχανογράφηση των επιχειρήσεων.

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Η Altec Software χορηγός σε εκδήλωση του Marketing Club

Η Altec Software ήταν χορηγός στο «1ο BUSINESS NETWORKING» που διοργάνωσε το Marketing Club με θέμα «Η ευκαιρία που εκμεταλλεύτηκα και αυτή που έχασα στην περίοδο της κρίσης».
1ο BUSINESS NETWORKING

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 11 Νοεμβρίου 2014 στο «EXCELSIOR ΗΟΤEL» στη Θεσσαλονίκη, με τη συμμετοχή πολλών σημαντικών ομιλητών μεταξύ των οποίων ο Κος Κωνσταντινίδης Σταύρος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας παραγωγής ζυμαρικών «EURIMAC», ο Κος Λέττας Βασίλης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας ηλεκτρικών ειδών «WELCOME STORES», η Κα Τζιρίτη Ιωάννα, Marketing Supervisor της εταιρίας δομικών υλικών «ISOMAT», ο Κος Ναλμπάνης Ευθύμης, Διευθύνων Σύμβουλος της Μακεδονικής εταιρίας Xάρτου «ΜΕΛ», ο Κος Αλεξιάδης Κλεόβουλος , Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας συμβούλων «ALPHA PLAN», κ.α.

Επίσκεψη σπουδαστών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ στην Altec Software

Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Altec Software στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε από σπουδαστές του ΙΕΚ ΞΥΝΗ.

Κατά την διάρκεια της παρουσίας τους στους χώρους της εταιρίας, οι σπουδαστές και η καθηγήτριά τους κυρία Παπαπέτρου, παρακολούθησαν μία σύντομη παρουσίαση της εταιρείας, ξεναγήθηκαν στους χώρους του υποκαταστήματος και είχαν και την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους υπευθύνους του τμήματος R&D. 



Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ του «xLINE E.R.P.» με το «ATLANTIS Entry E.R.P.»

Στα 15 χρόνια παρουσίας του στην αγορά, το «xLINE E.R.P.» αποτέλεσε βασικό εργαλείο στην καθημερινή λειτουργία και πληροφόρηση χιλιάδων ελληνικών επιχειρήσεων, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται και η δική σας.

Η ALTEC SOFTWARE πιστή στις δεσμεύσεις της να προσφέρει εφαρμογές που ενσωματώνουν τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη

ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ του «xLINE E.R.P.» με το
«ATLANTIS Entry E.R.P.»

Το «ATLANTIS Entry E.R.P.», ειδική έκδοση της κορυφαίας σε εγκαταστάσεις εφαρμογής της ελληνικής αγοράς «ATLANTIS E.R.P.», έρχεται να καλύψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ανάγκη των σημερινών επιχειρήσεων για ένα σύγχρονο και λειτουργικό E.R.P. σε προσιτή τιμή.

Το «ATLANTIS Entry E.R.P.» θέτει νέα πρότυπα λειτουργικότητας και ευχρηστίας με την εξαιρετικά καινοτόμα προσέγγιση τόσο στην επιφάνεια εργασίας όσο και στο σχεδιασμό των ενοτήτων του προγράμματος. Τα μενού και οι οθόνες παρέχουν στο χρήστη όλα τα απαραίτητα εργαλεία για μία μεθοδική, άνετη και υψηλής αποδοτικότητας εργασία.

Η ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ(1)(2) αφορά τις αντίστοιχες ενότητες της εφαρμογής «xLINE E.R.P.» και θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2015.

(1) Η ΔΩΡΕΑΝ μετάβαση στο «ATLANTIS Entry E.R.P.» προϋποθέτει την ύπαρξη ενεργού Σύμβασης Βασικής Υποστήριξης & Συντήρησης κατά την ημερομηνία αντικατάστασης.
(2) Ο τιμοκατάλογος της εφαρμογής «ATLANTIS Entry E.R.P.» δε διαφέρει από τον αντίστοιχο του «xLINE E.R.P.» με αποτέλεσμα να προκύπτει ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ στην τιμή της Ετήσιας Σύμβασης Βασικής Υποστήριξης & Συντήρησης.

Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας με τον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της ALTEC SOFTWARE που υποστηρίζει μηχανογραφικά την εταιρία σας ή με τα τμήματα συμβάσεων της ALTEC SOFTWARE, ανανεώστε έγκαιρα την ετήσια Σύμβαση Βασικής Υποστήριξης & Συντήρησης και αποκτείστε το δικαίωμα να αναβαθμίσετε ΔΩΡΕΑΝ το «xLINE E.R.P.» στο «ATLANTIS Entry E.R.P.»

Εκδηλώσεις: "Εμπορική Πολιτική - Τιμοκατάλογος 2015" και "Νέα Προϊόντα ALTEC SOFTWARE"

Τη  Δευτέρα 8 και την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014, θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις  σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη  αντίστοιχα αποκλειστικά για τους Συνεργάτες με θέματα: 
"Εμπορική Πολιτική - Τιμοκατάλογος 2015" και "Νέα Προϊόντα ALTEC SOFTWARE"

Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε.