Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Σεμινάρια για τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα από την Altec Software

Σεμινάρια για τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα διοργάνωσε η Altec Software, τη Δευτέρα 9.03.2015 στο ξενοδοχείο «The Met Hotel» στη Θεσσαλονίκη και την Τρίτη 24.03.2015 στο ξενοδοχείο «Electra Hotels & Resorts» στην Αθήνα.




Οι 300 και πλέον συμμετέχοντες κάθε σεμιναρίου, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν διεξοδικά για όλες τις αλλαγές που τέθηκαν σε ισχύ με το Ν. 4308/2014 από τον κ. Γεώργιο Κορομηλά, Φοροτεχνικό, Πρόεδρο του Ινστιτούτου Οικονομικών & Φορολογικών μελετών και μέλους της επιτροπής για τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα.



Παράλληλα, κατά την έναρξη των εκδηλώσεων, ανακοινώθηκε η επίσημη κυκλοφορία της Λογιστικής Σουίτας ΙΙ καθώς και η Λογιστική Βιβλιοθήκη της ALTEC SOFTWARE, μια νέα υπηρεσία που παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ τους πελάτες των εφαρμογών της.

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Προσφορά αποκλειστικά για Λογιστικά Γραφεία.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΩΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

Αποκτήστε τη ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΟΥΙΤΑ II, με δυνατότητα άμεσης ενημέρωσης από όλες τις εμπορικές εφαρμογές της Altec Software.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Λογιστικό Πακέτο 1 (Διαχείριση Λογιστικού Γραφείου, Έσοδα-Έξοδα, Πάγια, Reporting Tools) στα 86 ευρώ.
  • Λογιστικό Πακέτο 2 (Διαχείριση Λογιστικού Γραφείου, Γενική Λογιστική, Πάγια, Reporting Tools) στα 140 ευρώ.
  • Λογιστικό Πακέτο 3 (Διαχείριση Λογιστικού Γραφείου, Έσοδα-Έξοδα, Γενική Λογιστική, Πάγια, Reporting Tools) στα 182 ευρώ.


Στην τιμή περιλαμβάνεται ΔΩΡΕΑΝ τηλεφωνική υποστήριξη και όλες οι νέες εκδόσεις για 12 μήνες.


Επικοινωνήστε σήμερα με το δίκτυο συνεργατών της Altec Software και στα τηλέφωνα 212 6877000 για Αθήνα και 2310 595600 για Θεσσαλονίκη.




Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Λογιστική Βιβλιοθήκη Altec Software


«ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ Altec Software»


Η ALTEC SOFTWARE στα τέλη του 2014, εξαγόρασε τα δικαιώματα χρήσης της βάσης δεδομένων ΠΑΝΔΕΚΤΗΣ και ολοκλήρωσε την ενσωμάτωση του συνόλου των πληροφοριών της στις εφαρμογές «ATLANTIS E.R.P.», «ATLANTIS Entry E.R.P.» και «ΚΕΦΑΛΑΙΟ E.R.P.».
Από την επόμενη έκδοση της εφαρμογής σας, θα μπορείτε να έχετε ΔΩΡΕΑΝ πλήρη και απεριόριστη πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες της Λογιστικής Βιβλιοθήκης της ALTEC SOFTWARE, για όσο χρονικό διάστημα η εφαρμογή σας έχει σε ισχύ ενεργή Σύμβαση Βασικής Υποστήριξης & Συντήρησης.
Η Λογιστική Βιβλιοθήκη της ALTEC SOFTWARE διαθέτει ένα εύχρηστο και λειτουργικό μηχανισμό αναζήτησης πληροφοριών και καλύπτει όχι μόνο λογιστικές πληροφορίες (Γενική Λογιστική, Αναλυτική Λογιστική, Δ.Λ.Π., κλπ.) αλλά και όλη τη σχετική νομοθεσία (Νόμοι, εγκύκλιοι, ΠΟΛ., κλπ.)


Παράλληλα, τα δεδομένα της Λογιστικής Βιβλιοθήκης θα συνεχίσουν να εμπλουτίζονται από την ALTEC SOFTWARE ώστε να αποτελεί συνεχώς ένα πολύτιμο και χρήσιμο βοήθημα για όλους τους πελάτες της.
Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας με τον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της ALTEC SOFTWARE που υποστηρίζει μηχανογραφικά την εταιρία σας ή με τα τμήματα συμβάσεων της ALTEC SOFTWARE, ανανεώστε έγκαιρα την ετήσια Σύμβαση Βασικής Υποστήριξης & Συντήρησης ώστε να αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στη «Λογιστική Βιβλιοθήκη».

Σεμινάριο με θέμα "Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα" με εισηγητή τον κο Γεώργιο Κορομηλά

Αγαπητοί συνεργάτες,
Η διοίκηση και τα στελέχη της ALTEC SOFTWARE έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στο σεμινάριο με θέμα:


"Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα" 

Εισηγητής: κος Γεώργιος Κορομηλάς
Φοροτεχνικός, Πρόεδρος Ινστιτούτου Οικονομικών & Φορολογικών μελετών, Μέλος της διαρκούς επιτροπής για την εφαρμογή & αξιολόγηση του Ν. 4308/2014 "Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα"

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Μαρτίου και ώρα 16:00 στο ξενοδοχείο Athens Electra Palace, Ν. Νικοδήμου 18-20, Σύνταγμα (πλησίον metro).

Προσέλευση: 15:30 - 16:00

Δηλώσεις συμμετοχής έως Δευτέρα 23 Μαρτίου.
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων ανά συνεργάτη 4 άτομα (στελέχη & λογιστές).

Δήλωση συμμετοχής